Ευχαριστήριο προς όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Ο Δήμος Καλαμπάκας ευχαριστεί θερμά την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) και τον πρόεδρο της κ. Αχιλλέα Μπέγα, για τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», που πραγματοποιήθηκε στις 3/10/2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας, με τη συμμετοχή όλων των σχολείων Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε επίσης την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για την παρουσίαση της ημερίδας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και τον  Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπηλιόπουλο, τη Διεύθυνση Δ/θμιας εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων και τη Διευθύντρια κ. Κάκκλα για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια τους στην οργάνωση της ημερίδας, αλλά και την  Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων και τον κ. Κώστα Φαμίση για τη δωρεάν διαμονή των Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συνάμα ευχαριστούμε όλους τους Διευθυντές, εκπαιδευτικούς και μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας, που συμμετείχαν στην ημερίδα, που ως στόχο είχε την ενημέρωση για τους κινδύνους του διαδικτύου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.

Δήμος Καλαμπάκας

Pin It

Σύνδεση Χρήστη